יום רביעי, 10 במרץ 2010

אוכל ישראל

אני ממליצה לכם לטעום את האוכל הישראלי .
המיטבח היהודי הוא המיטבח היחודיו ניתן ליראות אותו
כמיטבח יחודי בישראל.
כמובן קימות בישראל מנות המשולבות אלמנתים מימיטבחים
שונים וויצרות בכך דבר חדש.
למעשה לא קים מיטבח ישראלי יחיד אלא שני מיטבחים
עייקרים; המיטבח המיזרחי והמיטבח המסורתי המיטבח
המיזרחי מבוסס על מיטבח ערביו שיאת הבישול
רווחוות בגורלו מיטבח זה מתפיין
בשימוש בתבלינים
חריפים רבים כמו סחוג או אריסה מאכלים
אופיינים למיטבח זה הם פלפל- שנחשב כמאכל לאומי,למנה בחומוס
הנאכלים אים פיתה שוורמה ועוד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה